Iron Blood Flygrostlösare 1 L

Artikel.nr: IB1

169:- (inkl. moms)

  • Iron Blood Flygrostlösare är en revolutionerande rengöringsprodukt avsedd för att snabbt och effektivt avlägsna järnföroreningar, som flygrost- och bromsdamm från fälgar och lack.
  • Iron Blood Nya generationens flygrostlösare extremt effektiv.

Beskrivning

Iron Blood Flygrostlösare

Är snabbverkande och effektivt, används som flygrostlösare och fälgrengöring. Avlägsnar alla järnbaserade föroreningar, som bromsdamm och ingrodda metallpartiklar, snabbt och effektivt från både lack och fälgar. Förutom de unik ingredienser som löser upp järnpartiklar innehåller Iron Blood även rengörande ingredienser, som löser upp ingrodd smuts på fälgarna.

Nu med en ny förbättrad sprutpistol.

För lack och fälgar

Iron Blood tar bort luftburna kemiska föreningar och järnhaltiga partiklar som tränger in i lacken och skapar korrosiva föreningar som äter sig djupt in i lackens underskikt och porer. Detta är en gradvis process som inte syns förrän det är för sent.

Löser problemet

Iron Blood löser upp dessa partiklar och gör lack och fälgar partikelfria. Man ser det tydligt när lack och fälgar “blöder”. Iron Blood är mycket effektivt mot smuts men är även skonsam mot ytan. Även om medlet skulle torka, så är det bara att skölja av.

Bruksanvisning

  1. Tvätta bilen/fälgarna/ytan som vanligt för att ta bort smuts.
  2. Spraya Iron Blood generöst för att säkerställa en jämn täckning.
  3. Låt Iron Blood verka i ca 4 minuter (ska inte torka). För bättre effekt sprid ut Iron Blood med en svamp eller pensel (använd gärna gummihandskar). Lacken börjar blöda röd färg. Detta är järnföroreningar som lämnar lacken och gör den extremt ren.

Viktigt: Använd inte Iron Blood i direkt soljus.

Egenskaper: Syrafri (pH-neutral) med färgindikator.

Mer information

Vikt 1.3 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.