Premiumprodukter - Made By Sweden

"Inget är så bra att det inte kan göras bättre"

EMR Group

Din premiumpartner

Vi är i ständig process att göra våra redan bra produkter ännu bättre. Vårt mål är att erbjuda högpresterande produkter, kombinerat med den senaste kunskapen inom däcktätning, kemi-teknik för rengöring och underhåll inom maskin- och fordonsbranschen. Våra egna varumärken kännetecknas av bra unika produkter som även säljs off label på en stor marknad, där agenter i andra länder säljer våra produkter, men under egna namn.

EMR Group samarbetar sedan länge, med dom bästa tillverkarna i Europa och USA.

Vi finns i Europa

Vi har under många år haft vår bas utanför Sverige men med lokala lager för utskick till respektive lands marknad.

I Småländsk anda

För att kunna hålla låga priser till våra kunder håller vi nere på kringkostnader i en stram organisation. Vårt mål är att kunna fortsätta leverera premiumprodukter till både företag och privatpersoner utan att det ska behöva ”kosta skjortan”.

Verksamhetsår
0 +
Varumärken
0

Egna varumärken kännetecknas av hög kvalitet.

Produktgrupper
0 +

Inom varje produktgrupp erbjuder vi flera olika varianter för att kunna möta dina behov på absolut bästa sätt.

Tider i förändring, vi flyttar hem

På grund av världsläget och ökade kostnader för både energi och transport så har vi flyttat hem den del av verksamheten som riktar sig till den svenska marknaden. Därför har vi från hösten 2022 försäljning och lager i Nybro via vårt nya svenska bolag EMR Group AB. Härifrån har även tidigare utskick gjorts för den svenska marknaden så avseende utleveranser är det ingen förändring.

Flat fix Punkteringsvätska för lantbruk och entreprenad
Nöjda kunder

Vi erbjuder proffsprodukter till bra priser

Premiumprodukter ska inte bara vara till för proffs. Vi erbjuder alla som vill, att handla bra produkter till bra priser.