0486-12 07 50
Fraktfritt på beställningar över 499 kr ex.moms
loading...

Retur

Ångerrätt

Konsument

För privatpersoner tillämpar EMR Nordic Distans- och Hemförsäljningslagen samt Konsumentköplagen. Enligt Distans- och Hemförsäljningslagen har kunden rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från mottagandet av varan och utan att behöva uppge någon speciell anledning. Vid åberopande av ångerrätt står du som kund för returfrakten.

Om du som kund vill ångra ett köp ska detta meddelas EMR Nordic AB inom 14 dagar.  Vi ber er att returnera varan i originalförpackning eller en likvärdig sådan. Varan ska också returneras komplett om inget annat är överenskommet med EMR Nordic.

När returnerad vara är åter EMR Nordics lager återbetalas varans belopp inklusive eventuella leveranskostnader. Dock tillkommer fraktkostnad för returen. Vid retur av del av order återbetalas inte leveranskostnad. Om varan returnerats skadad eller på annat sätt brukats så att ångerrätten ej kan tillämpas kommer den returnerade varan ej att återbetalas och köparen står för returkostnad och eventuellt återsändning om varan önskas åter.

EMR Nordic AB återbetalar beloppet senast 14 dagar från det att varan är åter EMR Nordics lager. Återbetalningen görs via den betalningsmetod som valdes vid köpet.

Spara alltid följesedeln tills returen är godkänd av emr.nu

Vid retur från kund till EMR Nordic AB, står kunden för skador som kan uppstå under transporten.

Företag

För näringsidkare tillämpas Köplagen. Om returrätt ges enligt köplagen kan returavdrag på 15 % av varans värde tillkomma utöver kostnad för returfrakt.

Reklamation

Om köparen påvisar att kvaliteten på levererat gods är felaktig i något hänseende ber vi kunden att kontakta vår kundservice så vi kan se till så att felet rättas till. Vid de fall där en vara byts ut åligger det köparen att returnera det felaktiga godset till säljaren. En retur som uppstår på grund av en reklamation bekostas av EMR Nordic.

Vid eventuella synliga eller dolda skador behöver vi, om möjlighet finns, fotodokumentation på skadan. Vill ni genomföra en reklamation var vänlig kontakta vår kundservice på 0480-78 04 28 eller via kundtjanst@emr.nu

Återbetalning av Kortbetalning eller Swish 

Du som betalt din order, men av någon anledning har ångrat ditt köp får återbetalt till samma kort eller konto som pengarna dragits från. När vi har godkänt en retur, så kommer vi återbetala beloppet automatiskt. Kort och Masterpass återbetalas inom några arbetsdagar beroende på bank. Swish och direktbank betalas tillbaka omgående till ditt bankonto.

Återbetalning av Faktura 

Du som har betalt din faktura men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodohavande hos Collector Bank. För återbetalning av tillgodo behöver Collector Bank kontaktuppgifter och kontouppgifter från dig, de lagrar inte dessa uppgifter i samband med din betalning. Maila dina uppgifter till contactcenter@collector.se, eller ring till 010-161 01 00.